Jurist Privaatrecht

Ben jij een ambitieuze universitaire rechten student die niet kan wachten om ervaring op te doen? Wil jij graag de praktijk leren kennen naast je drukke studie? Dan is Watzijnuwrechten de ideale werkplek voor jou.

Jouw kennis in de praktijk toepassen
Onze juristen beantwoorden wekelijks per e-mail een of twee vragen van mensen met een juridisch probleem. Het door jou opgestelde advies wordt vervolgens nagekeken en van commentaar voorzien door een ervaren teamleider, waarna het advies worden doorgestuurd naar de vraagsteller. Door te werken als jurist bij Watzijnuwrechten ontwikkel je dus je juridische vaardigheden en breng je tegelijkertijd de door jou opgedane kennis in de praktijk.

Naast de kennis en ervaring die je opdoet tijdens de werkzaamheden bij Watzijnuwrechten organiseren we een aantal activiteiten per jaar. Het gaat dan om zowel educatieve activiteiten zoals bezoeken aan advocatenkantoren, als om sociale activiteiten zoals borrels.

Certificaat
Na minimaal een jaar als jurist krijg je een gewaarmerkt certificaat (getuigschrift) waarmee je kunt aantonen dat je praktijkervaring hebt opgedaan.

Solliciteren
Doe jij graag praktijkervaring op en onderschrijf je onze doelstellingen, dan bieden wij jou de kans praktijkervaring op te doen. Je verbreedt niet alleen je juridische kennis maar vergroot ook je schrijfvaardigheden.

Voldoe je aan vermelde eisen en ben je geïnteresseerd om het team van Watzijnuwrechten te komen versterken? Solliciteer dan nu door je motivatiebrief, CV en cijferlijst(en) te e-mailen naar solliciteren@watzijnuwrechten.

Binnen de sollicitatieprocedure wordt er van je gevraagd een casus op te lossen. Verdere informatie ontvang je bij de eventuele uitnodiging.

Wij zoeken:

● Universitaire rechtenstudenten Rechtsgeleerdheid
● Minimaal een jaar lang beschikbaar, 4 uur per week
● Jij bent: ambitieus, verantwoordelijk, secuur, sociaal en leergierig

Solliciteer

Doe jij graag praktijkervaring op en onderschrijf je onze doelstellingen, dan bieden wij jou de kans praktijkervaring op te doen.

“Van de universiteit naar de rechtspraktijk”

​—