Juridisch advies voor iedereen toegangelijk.

Wij geloven dat er nogal wat anders kan in onze branche en daarom werken wij ook net even wat anders. Jij kunt bij ons inzichtelijke processen, lagere kosten en vooral duidelijkheid verwachten. Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent, welke opties je hebt en wat de gevolgen van je keuzes zijn.

Wij bieden effectieve en betaalbare juridische ondersteuning dat voor iedereen toegankelijk is, dat is waar Watzijnuwrechten voor staat. Om dit te verwezenlijken proberen wij het tarief zo laag mogelijk te houden, maar tegelijkertijd ook de kwaliteit te waarborgen.

Wij willen particulieren en ondernemers helpen hun juridische problemen discreet, vakkundig en tegen zo gering mogelijke kosten op te lossen. ‘Maar er zijn toch advocaten, rechtsbijstandskantoren en andere vormen van ondersteuning op dit terrein?’ horen we u denken. Klopt. Uit onze praktijk weten we echter dat veel mensen de drempel naar rechtshulp hoog vinden. Daar willen wij iets aan doen.

Het idee achter Watzijnuwrechten is het bieden van een online mogelijkheid tot het inwinnen van juridisch advies, waarbij op het moment zelf dus de juridische vraag die men heeft kan worden beantwoord. Wat zijn uw rechten?

Het internet staat vol met fora waarop eenieder zijn juridische vragen heeft gesteld aan personen die kennis van zaken heeft. Dat laatste is niet altijd het geval. Daarnaast verandert er het rechtssysteem bijvoorbeeld door rechtelijke uitspraken. De tijd staat niet stil. Wie zijn vraag op dit moment direct beantwoord wil hebben kan natuurlijk naar een advocaat gaan, een Juridisch loket, of een Rechtswinkel. Maar dan moet men dus fysiek ergens naartoe om een vraag te kunnen stellen. En dan is dat veelal volgens afspraak, of tenminste binnen kantooruren; de uren waarop velen natuurlijk juist eveneens werken. Wij zijn transparant en werken voor een eerlijke prijs om uw rechten te behartigen.

Transparantie en toegankelijkheid.

Het streven naar de beste oplossing voor een juridisch probleem of conflict vormt bij ons steeds het uitgangspunt. Transparantie en toegankelijkheid zijn kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden van andere juridische dienstverleners. Door de laagdrempelige opstelling nemen cliënten gemakkelijk contact met ons op bij het maken van keuzes en beslissingen. Daardoor kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en zoveel mogelijk worden voorkomen. Iedereen weet hierdoor vroegtijdig wat hun rechten zijn, nu u nog: ‘Wat zijn uw rechten?’

​"Geen advocaten, maar juristen"

Bij een juridisch probleem wordt vaak als eerst gedacht: “ik heb een advocaat nodig.” In veruit de meeste gevallen dat u juridische bijstand behoeft heeft u echter helemaal geen dure advocaat nodig. Wij onderscheiden ons van een advocatenkantoor door onze laagdrempelige tarieven. Slechts in bepaalde gerechtelijke procedures schrijft de wet voor dat u zich door een advocaat moet laten bijstaan. Voor deze gevallen werken wij samen met verschillende gespecialiseerde en betrouwbare advocatenkantoren door heel Nederland. Ook in dit geval kunnen wij veelal een hoop juridisch voorwerk voor u doen, zodat uw duurdere advocaat minder uren hoeft te rekenen.’

“​Wij zijn transparant en werken voor een eerlijke prijs om uw rechten te behartigen”