Kijken met andere ogen.

Uw zaak is het waard om met andere ogen naar te kijken. Jonge ogen, scherp en vindingrijk. Ervaren ogen, grondig en doortastend. Wij kijken graag met u mee vanuit een dynamisch en veelzijdig team. Met een breed palet aan specialismen en landelijke bekendheid op het gebied van herstructurering. Omringd door partners die uw en onze kennis verrijken.

Uw kantoor ook?

Wij verwijzen cliënten gratis naar uw kantoor. Cliënten met vragen over hun rechten. Stuur u gegevens per mail op naar: netwerk@watzijnuwrechten.nl

Twee weten meer dan één.


Natuurlijk kan soms het geschil te ingewikkeld zijn of is er behoefte aan een deskundig persoon op het gebied van uw geschil over uw rechten. Watzijnuwrechten begrijpt dit en zal u in sommige gevallen adviseren om contact op te nemen met een advocatenkantoor die hierin gespecialiseerd is. Het kan ook zijn dat in sommige juridische procedures een advocaat alleen de juridische procedure mag voeren. Als u een zaak heeft die alleen maar door een advocaat mag worden behandeld, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse gespecialiseerde advocaten.

Denken in oplossingen.​

Een mediator kan u vaak ook helpen. Heeft u een conflict en komt u er zelf niet uit? Vaak is een mediator een goed alternatief voor een advocaat. Deze oplossing is meestal een stuk goedkoper. Wilt u een mediator, dan kunnen wij u doorverwijzen. Neem daarvoor contact met ons op. Het kan ook zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie hiervoor.

Bij mediation zoeken partijen met hulp van een onafhankelijke bemiddelaar, de mediator, een oplossing van hun juridisch conflict. Mediation is een vorm van bemiddeling. Bij een juridisch conflict waar partijen niet uitkomen kan voor mediation worden gekozen in plaats van een juridische procedure bij een rechter. Dat kan vaak veel tijd en geld besparen. Bij mediation werken partijen zelf aan een oplossing, maar krijgen er deskundige hulp bij. Een mediatior is getraind in het begeleiden van onderhandelingen. Een mediatior oordeelt niet, maar helpt bij het vinden van een oplossing. Deelname aan mediation is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Partijen moeten bereid zijn om samen aan een oplossing te werken. Iedereen die bij de mediation aanwezig is (partijen, de mediator, advocaten of gemachtigden en eventuele deskungen), is tot geheimhouding verplicht over de inhoud en het verloop van de onderhandelingen.

De mediator brengt de belangen van alle partijen in kaart. Daarna wordt gezamenlijk gezocht naar een oplossing die zoveel mogelijk tegenmoet komt aan ieders belangen.

Soms is het een kwestie van het verbeteren van de communicatie, soms komt er een zakelijke oplossing op tafel. Als een conflict wordt opgelost, worden de afspraken schriftelijk vastgelegd in een overeenkomst.

“Altijd wel een voordelige, juridische, oplossing”

​—